Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaYeme - İçmeAkşam YemeğiUzakdoğu Esintisi: Wagamama

Uzakdoğu Esintisi: Wagamama

-

Kanyon alışveriş merkezinde konuşlanan Wagamama, Asya mutfağı üzerine kurulu bir restoran olarak karşımıza çıkıyor. Leziz sushileri, noodleları ve çin börekleri gibi yemeklerin adresi olduğunu söyleyebiliriz. Gel-Al servisiyle de büyük beğeni toplayan restorana bir iş çıkışı uğrayabilir ve Asya mutfağının enfes tatlarını tatma imkanına sahip olabilirsiniz.

Ne Yenir?

Mutfağında Asya kültürü yer alıyor. Mekanda kültüre özgü pek çok çeşit yemek bulunuyor. Omakase, donburi, salatalar, sushiler, börekler ve noodlelar menüyü oluşturuyor. Birbirinden farklı tür balıklarla ve sebzelerle yapılan sushilerin enfes tadına bakabilirsiniz. Mekanın menüsünde de görebileceğiniz gibi oldukça zengin bir sushi yelpazesine sahiptir. Sushi sevmeyen biriyseniz de noodle ya da çin böreği gibi şeylerde sipariş verebilirsiniz.

Wagamama

Ne Kadar Ödenir?

Wagamama’da fiyatların ortalama olduğunu söyleyebiliriz. Menüde pilav kaseleri ortalama 45 TL. Salatalardan ise en pahalısı 53 TL olarak gözüküyor. Sushi fiyatları da sashimi 48-62 TL arası. Set olarak sipariş edebileceğiniz sushiler ise 129.90 TL.  Efsane california roll 34 TL, dragon roll 43 TL ve rainbow roll 35 TL olarak menüde yer alıyor.Wagamama

Wagamama İletişim Bilgisi

Adres: Kanyon AVM, Kat G, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, No 185, Beşiktaş, İstanbul
Telefon: 0212 353 04 74
Konum için tıklayın.

Wagamama Rezervasyon

Mekana rezervasyon yaptırmanıza gerek kalmadan gidebilirsiniz.

İstanbul Mekanları için tıklayınız.

Mekancu
Mekancuhttp://www.b9creative.com
Merhaba, 27 yaşındayım. Yeni yerler keşfetmeyi ve haftasonu planları yapmayı seviyorum! Bu deneyimlerimizi sizlerle paylaşmak için buradayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

253BeğenenlerBeğen
15,933TakipçilerTakip Et
16,041TakipçilerTakip Et
317TakipçilerTakip Et
1,973TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol