Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaYeme - İçmeAkşam YemeğiKalitenin Adresi: Boel Nişantaşı

Kalitenin Adresi: Boel Nişantaşı

-

Boel Nişantaşı’nın nezih ve kaliteli mekanların adresi olduğunu söyleyebiliriz. 2019 yılında açılan Boel’de bu mekanlar arasında yerini aldı. Mekan iki bölüm olarak karşımıza çıkıyor. Mekanın üst katında daha ciddi ya da resmi yemekler için bir bölüm oluşturulmuştur. Alt katında ise daha çok günlük yemekler için bir alan oluşturulduğunu görebilirsiniz.

Boel Nişantaşı’da Ne Yenir?

Nişantaşı’nın nezih çevresinde yer alan Boel, İtalyan mutfağına sahiptir. Menüsüne açıp baktığınızda Fransız mutfağının ufak dokunuşlarınıda görebilirsiniz. Menüsünde başlangıçlardan günün çorbası yer alıyor. Çorbayı restorana sorarak öğrenebilirsiniz. Diğer başlangıçlar ise Karides Tempura, Kremalı Midye Çorbası, Balık Taco ve Taze Kalamar diyebiliriz. Restoranın menüsünde pizzalar, ana yemekler, makarnalar, salatalar ve tatlılar bulunuyor. Ayrıca bir de içecek menüsü bulunuyor ki menü oldukça zengindir. Beyaz şaraplar, kırmızı şaraplar, şampanyalar ve pembe şaraplar içecek menüsünü oluşturuyor.

Boel Nişantaşı

Boel Nişantaşı’nda Ne Kadar Ödenir?

Boel’in ortalamanın biraz üstünde fiyatlara sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ancak sunduğu kalite ve hizmet ile vereceğiniz paranın tamamını hakediyor. Güzel bir akşam yemeği yemek isterseniz, başlangıçlardan çorba 25 TL, Izgara Kuşkonmaz 57 TL, Dana Carpaccio 70 TL olarak karşınıza çıkabilir. Ana yemeklerden Dana Yanağı 85 TL ve Limonlu Taze Deniz LEvreği 87 TL’dir. Eğer tercihiniz pizzadan yana olursa da 55-70 TL arası bir fiyatlandırma söz konusudur. Restoranın makarnaları 57-78 TL arası fiyatlandırılırken, salatalar ortalama 60 TL olarak fiyatlandırılmış.

Boel Nişantaşı İletişim Bilgisi

Adres: Harbiye Mahallesi, Prof. Dr. Feyzi Feyzioğlu Sokak, No:3/A, Nişantaşı
Telefon: 0212 296 53 57- 0212 225 96 00- 0539 662 30 20
Konum için tıklayın.

Boel Nişantaşı

Boel Nişantaşı Rezervasyon

Mekana rezervasyon yaptırmak gerekiyor. Gitmeden önce mutlaka yaptırmalısınız. Ayrıca mekanı doğum günü, yıldönümü ve özel günler için de kullanabilirsiniz.

İstanbul’da İş Yemekleri için 10 Harika Mekan! adlı yazımız için tıklayın.

Mekancu
Mekancuhttp://www.b9creative.com
Merhaba, 27 yaşındayım. Yeni yerler keşfetmeyi ve haftasonu planları yapmayı seviyorum! Bu deneyimlerimizi sizlerle paylaşmak için buradayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

253BeğenenlerBeğen
15,933TakipçilerTakip Et
16,041TakipçilerTakip Et
317TakipçilerTakip Et
1,973TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol