Home Alkollü Mekanlar After Mekan 69’luk Gece Kulübü: Scotch Club

69’luk Gece Kulübü: Scotch Club

4
528
Scotch Club

İstanbul’un ünlü gece hayatı içinde önemli bir yere sahip olan Scotch Club, eğlence mekanı denilince akla ilk gelen yerler arasında bulunuyor. Son derece dinamik ve coşkulu bir ortama sahip olan mekan en nezih semtlerden biri olan Beşiktaş’ta yer alıyor. 1969 yılından beri eğlencenin adresi Scotch’ın geniş müzik arşivi ve DJ performansları eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar zirvede kalabilirsiniz.

Ne Yenir?

Disko-Bar şeklinde hizmet veren mekan uzun yıllardan beri İstanbulluların gözdesidir. Türkiye’nin en geniş müzik arşivine sahip olan mekanda günün stresini atabilirsiniz. Scotch Club’ın menüsü içki mutfağı üzerine kuruludur. Menüsünde alkolsüz içkiler, yerli içkiler, fizler, kokteyller yer alıyor. Çay, kahve içebileceğiniz gibi votka ya da şampanya da içebileceğiniz bu mekanda doyasıya eğlenebilirsiniz.

Ne Kadar Ödenir?

Menüsünde yer alan fiyatların ortalama olduğunu söyleyebiliriz. Menüsünde yer alan fiyatların birinci ve ikinci bardak fiyatı bulunuyor. İkinci bardakta bazı içkiler 20 TL, bazılarında 45 TL, bazılarında ise 10 TL indirim bulunuyor. Alkolsüz içkiler 65 TL iken, fizler 70 TL olarak karşımıza çıkıyor. Kokteyller 70 TL iken, ikinci bardakta 50 TL’ye düşüyor.

Scotch Club İletişim Bilgisi

Adres: Harbiye Mahallesi, Mim Kemal Öke Caddesi, No 29/1, Şişli, İstanbul
Telefon: 0212 241 60 69 – 0212 219 68 04 – 0532 566 14 45
Konum için tıklayınız.

Scotch Club Rezervasyon

Mekana giderken rezervasyon yaptırılması önerilir.

İstanbul Mekanları için tıklayınız.

4 COMMENTS

  1. Mekanı en ince ayrıntısına kadar analiz eden ve bunları bizimle paylaşıp bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim artık mekan aramak için sağa sola gitmeme gerek kalmadı.

  2. Adıyaman’a ne zamandır gitmek istiyordum bu güzel paylaşım ve analiz için teşşekür ediyorum

  3. İstanbuldaki mekanların genel olarak fiyatlarını düşündüğümüzde gayet uygun ve tarihi olan bir mekan. Tercih edilebilir.

  4. Gerçekten bu işin hakkını veriyorsunuz. Hangi mekan olursa olsun ayrıntısına kadar değiniyorsunuz. Başarılar dilerim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here